covid19

30-09-2015 12:51 Kategori: GÜNDEM

Hurdacılar Sitesinin Altyapı ve Yol Sorunu Çözüldü

Hurdacılar Sitesinin Altyapı ve Yol Sorunu Çözüldü

"Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Hurdacılar Sitesi’nin altyapı ve yol sorununun çözüldüğünü ifade ederek, “Site esnafımız alt yapı ve asfalt sorunu yaşamadan gayet güzel bir şekilde çalışarak kent ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek” dedi."

Kentteki altyapı ve yol çalışmalarına hız veren Uşak Belediyesi, Hurdacılar Sitesi'nin altyapı ve yol sorununu da esnafın beklentisi doğrultusunda çözüme kavuşturdu. Yapılan çalışmalar sonucunda Hurdacılar Sitesi'nin yol sorunu daha iyi hizmet verecek düzeye kavuşturuldu.

Esnafımıza daha sağlıklı ortam sağlıyoruz

Çalışmalara ilişkin bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Cahan, Kentteki sorunların vatandaşlarla yürüttükleri ortak akılla çözdüklerini belirterek, “İlimizde ortak aklı en önemli prensiplerimizden birisi olarak görmüştük. Bu nedenle sürekli hemşehrilerimiz ile birlikteyiz. Sorunlara da bu bağlamda beraber çözüm buluyoruz. Hurdacılar Sitesi’nde de problemler söz konusuydu. Site Esnafı çevreci bir yaklaşımla site kurarak takdir edilecek bir çalışmaya daha önce imza atmış. Kendileri şehre derli ve toplu ve modern bir bölge kazandırdılar. Esnafımız bizden yol ve alt yapıyla ilgili beklenti içindeydi. Bize bu yönde talepte bulunuyorlardı. Biz de Belediye olarak esnafımıza yardımcı olmak ve işlerinin daha sağlıklı yürümesi için alt yapı sorunlarını bitirdik ve asfaltlama çalışmalarını yaptık. Geri dönüşüm sektöründe Kent merkezinden uzak doğaya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan esnafımızın bu şekilde mağduriyetini sonlandırdık. Bundan sonraki süreçte de onların yanında olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Hurdacılar Sitesi Başkanı Engin Duman da, Belediye'nin çalışmalarını minnettarlıkla karşıladıklarını ifade ederek, “Belediyemiz yaptığı çalışmalar ile beklentilerimizi karşıladı. Biz Hurdacılar Sitesi esnafı olarak bölgenin oluşabilmesi için yoğun çaba vermiştik. Şimdi sıkıntılarımızın son bulmasıyla istediğimiz gibi çalışacağız. Uşak Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” dedi.



DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ