covid19

20-07-2015 14:47 Kategori: EKONOMİ

UTSO YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

UTSO YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

"UTSO YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU"

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Ankara karayolu üzerindeki binasında çok yakında üyelerine hizmet vermeye başlayacak.
3 katlı 12 bin metrekare kapalı alana sahip olan 1 adet 300 kişilik toplantı salonu 1 adet 100 kişilik toplantı salonu 7 adet eğitim salonu ve hizmet katı ile Uşak’a hizmet edecek.
ÇALIŞMALARIMIZ MEYVESİNİ VERDİ
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın son 10 yıldır ciddi çalışmalara imza attığını vurgulayan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, çalışmaların meyvesini vermeye başladığını söyledi. Uşak sanayici ve ticaret erbabı üyelerimize daha kaliteli hizmet verecek yeni binanın tamamlandığını ve çok yakında bu binada hizmet vermeye başlayacaklarını dile getiren KUVVET “Amacımız her zaman daha kaliteli hizmeti sunmak. Bunu yeni binamızla daha etkin yapmaya başlayacağız.” dedi.
TOPLANTILAR HERKESE AÇIK
Yeni Binada bulunan 300 ve 100 kişilik 2 ayrı toplantı salonunun tüm Uşak’a hizmet vereceğini vurgulayan KUVVET “İş dünyasına hizmet verecek yeni binamız aynı zamanda Uşak’taki diğer sivil toplum örgütlerine de hizmet verecek. Toplantı salonlarımızın aktif ve etkin kullanılabilmesi için diğer sivil toplum örgütlerine de kapımız açık, her zaman toplantı salonlarımızı kullanabilecekler.” dedi.
FİRMALARIMIZ DAHA KURUMSAL
Uşak’taki iş dünyasının kurumsallaşması adına ciddi uğraş verdiklerini söyleyen KUVVET “Uşak’ta maalesef geçmiş yıllarda babadan oğula geçen bir yönetim anlayışı ile işletmeler yönetiliyordu. Artık yeni kuşak Uşak’ta bazı tabuları yıktı. Yıkmaya devam ediyor. Artık firmalarımız daha profesyonel yönetim anlayışı ile geleceğe dair planlar yapabilmekte. Aynı zamanda Üniversite işbirliği ile de işletmelerimizin ufku giderek artıyor. Biz, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek hizmet içi eğitimler, gerek yurtdışı iş gezileri gerekse firma bazlı özel çalışmalar yaparak Uşak’ın ekonomik olarak hak ettiği yere gelmesi için çalışıyoruz. Binamızda tüm iş dünyasına hayırlı olsun.” dedi.      

 



DİĞER EKONOMİ HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ