covid19

23-03-2015 20:45 Kategori:

Vali Yavuz "Köylerimize daha iyi hizmet götürmek için tüm imkanları kullanıyoruz"

Vali Yavuz

"Vali Yavuz "Köylerimize daha iyi hizmet götürmek için tüm imkanları kullanıyoruz""

Vali Yavuz "Köylerimize daha iyi hizmet götürmek için tüm imkanları kullanıyoruz"
Vali Seddar Yavuz geçtiğimiz günlerde Merkez, Banaz ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine Ulubey ilçesine bağlı Küçük ve Büyük Kayalı ile Avgan köyleri ile devam etti.
Köy ziyaretlerini eşi Selda Yavuz ile birlikte yapan Vali Yavuz ilk olarak Küçükkayalı köyünü ziyaret etti. Vali Seddar Yavuz burada köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Köy meydanında vatandaşlar ile sohbet ederek köyde gerçekleştiren yatırımlar hakkında bilgi veren Vali Yavuz, “Köyümüze bugüne kadar İl Özel İdaresi, KÖYDES ve İller Bankası ödeneklerinden toplam 313 bin TL harcama yapılmıştır. 2015 yılında 1000 metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapılacaktır.  Amacımız köy halkımızın en kaliteli hizmeti alması ve yaşanan aksaklıklar var ise giderilmesidir” dedi.

Küçükkayalı Köyünün ardından Büyükkayalı köyüne geçen Vali Seddar Yavuz köy kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, köy halkının taleplerini dinledi.

Büyükkayalı köyüne 478 bin TL’lik yatırım yapıldığını belirten Vali Seddar Yavuz, 2015 yılında 1000 metrekare beton parke taşı döşemesi yapılacağını söyledi.

Büyükkayalı köyünde ziyaretini tamamlayan Vali Seddar Yavuz daha sonra Avgan köyüne geçti. Köy kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Yavuz vatandaşların taleplerini dinleyerek yapılan projeler hakkında da bilgi verdi. Avgan köyüne il Özel İdaresi ve KÖYDES ödeneklerinden 729 Bin TL harcama yapıldığını belirten Vali Yavuz, “2015 yılında 2000 metrekare parke taşı, 5 km 1. Kat asfalt kaplama ve 73 bin TL’lik motopomp alımı yapılacağız. Köyün daha önce belediyelik olması sebebiyle yatırımlar konusunda hassas davranıyoruz. Vatandaşımızın menfaatine yönelik en ince ayrıntılar düşünülerek yatırım çalışmalarımızı planlıyoruz. Sadece Avgan değil il merkezimiz ve tüm ilçelerimiz olmak üzere bütün köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetin en iyisini almalarını arzu ediyoruz. Vatandaşımız kırsalda da yaşayabilir, şehirde de, biz her ikisine de en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.
Köy ziyaretleri sırasında engeli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi olan aileleri de ziyaret eden Vali Yavuz, ister şehirde ister köyde kimsenin sahipsiz kalmasına göz yummayacaklarını belirterek  “Her türlü imkanlarımızı vatandaşımızın huzuru, sağlığı ve rahat yaşaması için kullanıyoruz” dedi.

Köy ziyaretlerini akşam saatlerinde tamamlayan Vali Yavuz’a ziyaretleri sırasında sırasın da Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu, İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Daire Müdürleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri ve ilgili köy muhtarları eşlik etti.



DİĞER HABERLERİ

1.reklam

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ