covid19

22-06-2015 19:32 Kategori:

Vali Seddar Yavuz İftar Yemeğinde Orucunu Huzurevi Sakinleri İle Birlikte Açtı.

Vali Seddar Yavuz İftar Yemeğinde Orucunu Huzurevi Sakinleri İle Birlikte Açtı.

"Vali Seddar Yavuz İftar Yemeğinde Orucunu Huzurevi Sakinleri İle Birlikte Açtı."

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, babalar günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarla ziyaret ederek iftar yemeğinde orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı.
Programa Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'un dışında İl Jandarma ve Garnizon komutanı Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim ilhan, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu ve eşleri katıldı. 
Bütün Müslüman alemi için mukaddes olan Ramazan ayında ve  haziran ayının ikinci haftası kutlanan babalar günün de huzurevi sakinleri ile birlikte iftar yemeğinde buluşmaktan duyduğu mutluluğu belirten Vali Yavuz, "Huzur evi sakinlerimizle her daim bir araya gelmeyi prensip haline getirdik. Sadece Ramazan ayında değil her fırsatta onlarla bir araya gelerek, huzur içinde yaşlılıklarını geçirmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi. 
Türk toplumunda anne ve babaların en kıymetli varlıklar olduğuna dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, "İnancımızın ve köklü medeniyetimizin bize öğrettiği en önemli davranış, bizleri dünyaya getiren, sevgi ve şefkatimizin kaynağı olan anne ve babamıza duyduğumuz büyük önem ve saygıdır. Sadece özel günlerde değil her daim anne ve babamızın yanında olup onlara olan sevgi ve saygımızı hiç bir zaman eksiltmemeliyiz" dedi. 
Konuşmaların ardından, Kur-an'ı Kerim’in okunduğu ve duaların edildiği program sema gösterisi ile sona erdi.


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ