covid19

19-06-2015 11:31 Kategori:

Vali Seddar Yavuz Bölme Belediyesi'nde İncelemelerde Bulundu!

Vali Seddar Yavuz Bölme Belediyesi'nde İncelemelerde Bulundu!

"Vali Yavuz incelemelerde Bulunmak Üzere Bölme Beldesine Gitti!"

Vali Seddar Yavuz gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde görmek, yapılması planlanan çalışmalar hakkında incelemelerde bulunmak üzere Bölme Beldesine gitti.
Bölme Beldesine gelişinde Belediye Başkanı Metin Tozlu tarafından karşılanan Vali Yavuz, Başkan Tozlu'yu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bölme Belediyesi tarafından sürdürülen hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Belediye Başkanından bilgi aldı.
Belediyedeki ziyaretin ardından yapılması planlanan çalışmaları yerinde görmek üzere, Belediye Başkanı Tozlu ve ilgili daire amirleri ile birlikte beldeyi dolaştı.
Bölme beldesinin Uşak kent merkezine yakınlığının bir avantaj olarak değerlendirilebileceğini ifade eden Vali Yavuz "Bölme beldemizin Uşak kent merkezinin gelişme alanına yakınlığı dolayısıyla buraya yapılacak her türlü yatırım bir bakıma hem Uşak'a hem de Bölme Beldesine yapılmış olacak. Beldemizin planlı gelişmesi, yeni yapılaşmaların geleneksel mimarimizi de yansıtacak şekilde gerçekleşmesi, orta ve uzun vadeli yaklaşımlarla insan odaklı kent dokusunun oluşturulması için Valilik olarak gerekli desteği sağlayacağız. Bölme, gelişmeye uygun arazisiyle kentleşmenin iyi örneklerinin uygulanabileceği bir beldemiz. Beldemize ilgili daire amirlerimle yaptığım bu ziyaret sırasında okul binaları, çok amaçlı salon, dere ıslahı, planlı yapılaşmanın önünün açılması gibi konularda değerlendirmelerde bulunduk. Uşak ilinin ilçe ve beldeleriyle birlikte kalkınıp gelişmesini arzu ediyorum" dedi.


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ