covid19

26-09-2014 15:45 Kategori:

Uşak’ta can pazarı 3 ölü, 7 yaralı

Uşak’ta can pazarı 3 ölü, 7 yaralı

"Uşak’ta meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı "

Uşak’ta meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı
Kaza gece saat 22:20 sıralarında Uşak İzmir karayolu 5. kilometrede meydana geldi. Kaza nedeni ile yol 1 bucuk saat süreyle kapandı.
Edinilen bilgiye göre içerisinde Uşak Üniversitesinde öğrenci olan Azeri uyruklu 5 öğrenci  olduğu  64 LV 863 plakalı otomobil sürücüsü Ali Kerimli iddialara göre direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujda bulunan aydınlatma direğine çarparak yolun karşısına geçti. Bu sırada Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yenikent beldesi Sobacılar mahallesindeki evine gitmekte olan Adnan Kan idaresindeki 43 LN 600 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile aydınlatma direği ana yol üzerine devrilirken her 2 otomobilde hurdaya döndü.
64 LV 863 plakalı otomobil ULVI SADIGOV ile ELVİN HÜSEYİNOV, olay yerinde hayatını kaybederken, ALI KARIMLI, MAYIS HASANOV, ANAR MUSAZADE, MUGHDAT TABLIBLI ile 43 LN 600 plakalı otomobil sürücüsü Adnan Kan, Hasan Hüseyin Kan 4 yaşındaki Esra Kan ile 8 yaşındaki Emine Kan yaralandı. Uşak İzmir karayolunda uzun araç kuyruğu oluşması nedeni ile Kaza kırım araçları ile 112 ambulanslar kontrollü olarak kaza yerine ters yönden gitmek zorunda kaldı.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Uşak’ta bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. ANAR MUSAZADE hastanede yapılan tüm möüdahalelere rağmen kurtarılamazken 3 yaralınında sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 



DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ