covid19

18-06-2015 21:08 Kategori:

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı ve Geleneksel Türk El Sanatları Bölümlerinin Yıl Sonu Ürünleri Sergisi Gerçekleştirildi!

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı ve Geleneksel Türk El Sanatları Bölümlerinin Yıl Sonu Ürünleri Sergisi Gerçekleştirildi!

"Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı ve Geleneksel Türk El Sanatları bölümlerinin yıl sonu ürünleri sergilendi."

  2014-2015 öğretim yılında Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde öğrenci alımına başlayan  Moda Tasarımı bölümü öğrencileri tasarımcı olma yolunda ilk adımlarını atıyor. Dönem içerisinde öğretim üyesi  Yrd.Doç.Dr. Beyhan Pamuk’un “ Moda Tasarımına Giriş” atölye dersinde “Baykuş” temalı kumaş yüzey tasarımları  ve “ Denim - Başlangıç ” temalı yelek tasarımlarının yanısıra, Yrd.Doç.Dr.Hatice N.Süzen ve Öğr.Gör.Evrim Özeskici  danışmanlıklarında Temel Sanat Eğitimi ve Desen  derslerinde yapmış oldukları çalışmalarını Moda Tasarımı bölümünde sergilediler.
Sergiyi ziyaret eden Uşak Üniversitesi Rektörüne, Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Beyhan Pamuk  ve Moda Tasarımı öğrencileri,  yapmış olduğu çalışmaların teknik ve tasarım özellikleri hakkında  bilgiler  verdi.
Ayrıca Geleneksel Türk El Sanatlar Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin Yrd. Doç. Ezgi Gökçe danışmanlığında çini tasarım-II dersinin ve Öğr. Gör. Can Gökçe danışmanlığında çini mozaik-II derslerinin final sunumları gerçekleştirildi. Öğrenciler bu derslerde Beylikler Dönemi ve Osmanlı Dönemi seramik-çini eserlerinden reprodüksiyon üretimlerin yanında bu dönemlerden çıkışlı  ürettikleri özgün yorumları da sergilediler.
 


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ