covid19

02-07-2015 17:05 Kategori:

Uşak Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bünyesinde Yer Alan İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programına Öğrenci Alınacak!

Uşak Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bünyesinde Yer Alan İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programına Öğrenci Alınacak!

"İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programına Öğrenci Alınacak!"

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik yaptığı yazılı açıklamada İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans programına 20 kişi alınacağını söyledi. İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programı ile ülkemizde  iş sağlığı ve güvenliği kavramlarının yerleşmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Rektör Çelik “Ülkemizde son yıllarda iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal düzenlemeler yapılmıştır. Bu alanda  bilimsel çalışmalar yapabilecek yetişmiş insan gücü açığını gidermek üzere üniversitelere de görevler düşmektedir. Bu bilinçle açtığımız İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans programına öğrenci alacağız. İş sağlığı ve güvenliği konularında uzman kişiler yetiştireceğiz. Yetiştirdiğimiz uzmanlar tüm iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut şartların iyileştirilmesi konusunda duyulan ihtiyaca yönelik çalışmalar yapabilecekler. Konuyla ilgili bilimsel çalışmalara katkı sağlayacaklar.”dedi.



DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ