covid19

17-06-2015 13:17 Kategori:

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi İlk Mezunlarını Verdi!

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi İlk Mezunlarını Verdi!

"Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri tarafından, kreş bahçesinde 2014-2015 eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Gösterisi ve Diploma Töreni gerçekleştirildi."

 Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi  öğrencileri tarafından, kreş  bahçesinde 2014-2015 eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Gösterisi ve Diploma Törenine, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın ATLI, protokol üyeleri, Hastane yöneticileri, çalışanları ve aileler katıldı.
Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi  öğrencileri Mezuniyet töreni Uşak Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Abdurahman Yılmaz açış konuşmasında, “Çocuklarınızı  bize teslim ettiğinizde yalnızca anne - baba diyebiliyorlardı. O günden bu yana Kreşimizin ve ailesinin bir bireyi olarak modern ve demokratik bir anlayış içerisinde, kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, çalışma ve azimle bütün zorlukları yenebileceğine inanan, neden-sonuç ilişkisi kurabilmeyi, haklarını araya bilmeyi öğretmeye çalıştık.Küçük yaşlardan itibaren kabiliyetlerinin şekillendirilmesi, geliştirilmesi ve toplum yararına uygulama yapabilecek hale dönüştürülmesi, sonrasında uygulanacak örgün öğretimden de üst düzeyde istifade edebilmenin sağlanması amacına yönelik çalışmalar, hızla devam edecektir. Sizleri  uğurlarken bizim ve ailenizin her zaman değerli bir bireyi olarak hatırlayacağız” şeklinde konuştu.
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Mart yaptığı konuşmada: ''Okul öncesi dönem, çocuğun yaşamında çok önemli bir yer edinmekte ve eğer bu dönem, kaliteli bir formal eğitimle şekillendirilirse çocuğun gelecek yaşantısındaki başarısını ve topluma adaptasyonunu, toplumsal değerleri benimsemesini ve iyi bir vatandaş olmasını sağlayacak en önemli motivasyon kaynağını, en önemli belirleyici unsurunu oluşturacaktır. Kreşimizde düzenlenen etkinliğin aslında eğitsel açıdan çocukların kendilerine olan özgüvenlerinin, sağlıklı gelişimlerinin göstergesi olduğunu söyledi. Uşak Devlet Hastanesi eski diyaliz binasının Merhum Kazım Küçük’ün eşi Gülseren KÜÇÜK’ün katkılarıyla yeniden yapılandırılarak böyle ulvi hizmete sunulmasından dolayı kendilerine ve merhuma şükranlarımı sunuyorum'' dedi
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın ATLI Uşak Devlet Hastanesi Kazım Küçük Kreşi ve Gündüz Bakım Evi  öğrencileri Mezuniyet töreni açış konuşmasında öğrenci ve velilere seslenerek ’’ Değerli veliler bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere büyük gurur veriyor. bize verdiğiniz büyük destekten dolayı personelim adına sizlere teşekkür ediyorum. sevgili çocuklar sizler milletimizin en değerli varlığı, barışın ve sevginin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduğunun bilincindeyiz.sizleri çok seviyor, sizlere inanıyor ve sizlere güveniyoruz. bu arada hiçbir zaman desteğini bizden esirgemeyen sayın valimize, kreşin yapımında emeği olan Merhum Kazım Küçük’ün eşi Gülseren KÜÇÜK ve ailesine teşekkür etmek istiyorum.Kreşimizin kuruluşundan bu yana hepimizin evlatlarını güvenle emanet ettiği bir birimimiz olmuştur. Birimimizin bu başarısının arkasında çok değerli öğretmen ve çalışanlarımızın katkıları var. İnşallah bu çocuklarımızın daha nice mezuniyetlerini görürüz. herkese şimdiden iyi eğlenceler ” şeklinde konuştu.
 


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ