covid19

25-06-2015 18:12 Kategori:

Uşak Emniyet Müdürlüğünün Yapmış Olduğu Uygulamalar Sonucu Aranmakta Olan Birçok Kişi Yakalandı!

Uşak Emniyet Müdürlüğünün Yapmış Olduğu Uygulamalar Sonucu Aranmakta Olan Birçok Kişi Yakalandı!

"Uşak Emniyet Müdürlüğünün Yapmış Olduğu Uygulamalar Sonucu Aranmakta Olan Birçok Kişi Yakalandı!"

Uşak Emniyet Müdürlüğünün; Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce, ilimizin güvenliği ve halkımızın huzurunu sağlamak amacıyla, 08-23 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılan kontrol, denetim ve uygulamalar sonucunda,aranmakta olan birçok kişi yakalanırken, taşınması ve bulundurulması yasak olan maddelerde ele geçirildi. 
Adli Makamlarca çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı verilen 94 şahıs yakalanmış,şahıslardan 30’u tutuklanmıştır.
2 adet ruhsatsız tabanca ve 18 adet fişek, 5 adet ruhsatsız av tüfeği ve 20 adet kartuş, 5 gram esrar maddesi ele geçirilerek, 3 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.Ayrıca 2 kahvehaneye kumar oynamak için yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapılmıştır.
Kabahatler Kanunu kapsamında ise, 7 adet kurusıkı gaz tabancası, 4 adet bıçak, 2 Kahvehaneye ruhsatsız faaliyette bulunmaktan, 13 şahsa sarhoşluk, 7 şahsa kumar oynamak,3 şahsa gürültü yapmak ve 2 şahsa rahatsız etmekten ve 6 şahsa kimliği bildirmemekten işlem yapılmıştır.
Her türlü suç ve suç unsuruna karşı mücadele eden Uşak Emniyet Müdürlüğünün kontrol, denetim ve huzur uygulamaları ile devam edeceği bildirildi. 
 
 
 


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ