covid19

12-07-2015 00:31 Kategori:

Uşak Devlet Hastanesi Çalışanları Düzenlenen İftar Yemeğinde Buluştu!

Uşak Devlet Hastanesi Çalışanları Düzenlenen İftar Yemeğinde Buluştu!

"Hastane Çalışanları İftarda Bir Araya Geldiler!"

 Uşak Devlet Hastanesi çalışanları, Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet yerleşkesinin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yüzlerce hastane çalışanı böyle güzel bir organize edilen iftar yemeği programında, başarılılarını sırrının birlik beraberlik olduğu mesajını verdi. Hastane Yöneticisi Uzm.Dr. Abdurahman Yılmaz  iftara katılan  misafirleri ve çalışma arkadaşları ile  yakından ilgilendi. İftar yemeği sonrası konuşan Dr. Yılmaz, "Hastanede  kapımızdan içeri giren her bir hastanın tedavi aldıkları tüm süreç boyunca kendilerini güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlayacak ilgi ve alakayı sunmaya çalışıyoruz. Bütün bunları  sizlerin özverili ve içten gayretleri ile yapıyoruz. Bundan sonra da  hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu ailenin bir ferdi olmaktan çok mutluyum.Bizler, sizlerle büyük bir aileyiz ve bu aile gün geçtikçe büyümeye devam edecek" dedi. İftar yemeği ile birlik ve beraberliğin artmasını amaçladıklarını ifade eden Yılmaz, konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür etti.

İftar yemeğinin ardından konuşan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Uşak’ta hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinde sağlanan memnuniyetin çalışanlarının bir başarısı olduğunu söyleyen Genel Sekreter Atlı ayrıca konuşmasında  “Halkımız, hizmetlerden, personelinden memnunum diyorsa, bu bizim için en büyük ödüldür. Hizmette bu konuma geldiysek, sizler sayesinde geldik, bu başarı sizlerin, ayrıca halkımıza hastanelerimiz ile ilgili bilgi vermekte bizlere yardımcı olan basın çalışanlarımızın başarımızda katkıları yadsınamaz onlara da şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Çalışanlarımız ile sürekli bir araya gelmeye çalışıyorum. Bizlere gelen talepleri ele alıyoruz, çözebileceklerimizi çözeceğiz. Sizlerle bir arada bulunmak bizleri mutlu etti. İnşallah önümüzdeki senelerde böyle iftar yemeklerinde yine bir araya geleceğiz. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından, programa katılan basın mensupları ile sohbet eden Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı  ve Hastane Yöneticisi Uzm.Dr. Abdurahman Yılmaz, Uşak Devlet Hastanesinde yapılan sağlık hizmetleri ve yapılacak yeni hizmetler hakkında bilgiler verdiler.

 

 

 



DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ