covid19

29-07-2015 18:47 Kategori: SAĞLIK

Uşak Devlet Hastaneleri Başarılı Kalp Operasyonlarına İmza Atıyor!

Uşak Devlet Hastaneleri Başarılı Kalp Operasyonlarına İmza Atıyor!

"Uşak Kamu Hastanelerinde Kalp Operasyonları Başarıyla Yapılıyor!"

Uşak Devlet Hastanesini Kalp Damar Cerrahisi Uzm. Dr. Aydın KOÇ açıklamasında; 53 yaşında olan Yılmaz Saraç isimli Hastamız kardiyoloji uzmanımız tarafından görüldü, anjiosu  yapılarak kalp damarlarında ciddi tıkanıklığı olan hastanın bu sırada küçük birde kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Hastamız hastanemizin fiziki durumunu ve imkanlarını çok beğendiğini belirtip ameliyatını burada olmak istedi. Hastamız kalp damar cerrahi uzmanımız Erol BAHTİYAR beye yönlendirildi. Sonra ameliyat hazırlıklarına başlanılan kısa sürede ameliyata alınan hastanın kalbinde 5 adet hasarlı damar başarılı bir şekilde değiştirildi. Ameliyat sonrası ikinci günde yürüyecek durumda olan hastamızın bundan sonraki yaşam şeklinin eğitimi; beslenmeden tutunda yatmasına kalkmasına kadar anlatılacak ve toplamda 4-5 günde taburcu edilecektir. Genel Sekreterliğimize ve Hastanemiz yöneticilerine bizlere bu imkanları sağladıkları verdikleri güven ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
Çalışmaları sürekli takip eden Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın ATLI yaptığı açıklamada; Yaklaşık 2-3 aylık süreçte hastanemizde tanı ve tedavi amaçlı 300 kadar başarılı anjio işlemi gerçekleştirilmiş sayısı 10’u geçen başarılı kalp ameliyatı yapılmıştır. 
Bizler yöneticiler olarak Uşak’ta sağlık hizmetini büyütmek adına her türlü fedakarlık ve çalışmaları yapmaktayız. Merkezimizi açtıktan sonra kısa sürede kalp acillerimiz ve kalp rahatsızlığına bağlı sevklerimiz oldukça azalmış ve vatandaşımızın bu mağduriyeti ortadan kalkmıştır. Artık Uşak devlet hastanemizde her türlü kalp hastalıkları anlamında müdahaleyi yapmaktayız. Halkımız rahat olsun kalp sağlıkları artık emin ellerde ve en iyiyi sağlamak için mücadele eden bir ekibe sahipler. 
Şimdiye kadar hastanelerimizde yapılan yenilikler ile Uşak’ta Sağlık Bakanlığımızın koyduğu 2023 hedeflerinin hepsi bitirilmiş olup ilaveten kalp anjio merkezi, uyku laboratuvarı, palyatif merkez, yanık ünitesi, TPN ünitesi, Klinik eczacılık, Onkoloji ünitesi gibi birçok yenilikler yapılmıştır. Hastanelerimizde fiziki olarak tıbbi olarak tüm imkanları fazlasıyla sağlayıp tüm aşamalarda arkadaşlarımıza yardımcı olmaktayız onlarda hastalarımızla yakından ilgilenerek iyi hizmet vermeye gayret göstermekteler. 
Kalp ve anjio merkezlerimizin kurulması Uşak için ne kadar önem arz ettiğini geçen 2 yıllık süreçte ne gibi çalışmalar yapıldığını kamuoyu ile paylaşmıştık. Birçok merkezde bu ameliyatların yapılabilmesi ve hastanenin bu konuda güven kazanabilmesi için ciddi sureler gerekmektedir. Gelinen nokta itibarı ile tecrübeli ekip arkadaşlarımızla beraber bizler bu durumu lehimize çevirerek çok daha kısa bir surede yapabilir hale geldik. Bunun sebebi merkezimizi faaliyete geçirmeden önce doktorundan tutun personeline cihaz ve tıbbi malzemelerine kadar alt yapısını çok sağlam bir hale getirmiş olmamızdır. 
Cumartesi akşamı ziyaretini yaptığımız hastamız daha önceden kalp ile ilgili sorunlarından dolayı farklı hastanelere gitmiş ameliyat önerilmiş fakat ameliyat olmamış sonra tavsiye ile bizim hastanemize geliyor ve göründüğü gibi çok memnun ve tedavisi başarılı bir şekilde yapılmıştır. Hastamız bu imkanları sunan devletimize ve emeği geçenlere teşekkür etmektedir.  Uşak’ımıza bu hizmeti kazandırılmasında emeği geçen herkese ve hizmetin devamlılığını ve büyümesini sağlayan yönetimimize ve çalışan arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum dedi.
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın ATLI Kalp ameliyatı olan hastamız ve yakınlarıyla görüşerek onlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ameliyatı gerçekleştiren ekipten çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak hastaneden ayrıldı.

 



DİĞER SAĞLIK HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ