covid19

19-07-2015 17:50 Kategori:

Öğretmen Evinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi!

Öğretmen Evinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi!

"Uşak'ta Ramazan Bayramı Nedeniyle Öğretmen Evinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi!"

Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ile protokol üyeleri İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sevgi Evleri ve çocuk yuvası, Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Uşak Devlet Hastanesi ve Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştı.
Uşak Öğretmenevinde başlayan bayramlaşma törenine Vali Seddar Yavuz, Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay, Özkan Yalım, Durmuş Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, il protokolü ve daire müdürleri katıldı.
Vali Yavuz, bayramların insanların birbirlerine daha fazla yaklaştığı, birlik ve beraberlik içinde kenetlendiği, küskünlüklerin, kırgınlıkların unutulduğu, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşmanın zirve yaptığı günler olduğunu belirterek, " Bayram günlerini fırsat bilerek, en yakınımızdan başlayarak, fakiriyle zenginiyle, çocuğu, genci ve yaşlısıyla bu mutlu günü paylaşmalı, büyüklerimizi, kimsesizlerimizi, komşularımızı ziyaret etmeli, bayramlaşmalıyız. Bu vesileyle Uşaklı hemşehrilerimin, milletimizin, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.
İl genelinde bayramın ilk günün huzur ve güven içinde kutlandığını ifade eden Vali Yavuz ve beraberindekiler töreninin ardından Sevgi evleri ve çocuk yuvası, Huzurevi ve Uşak Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, İl Jandarma Komutanlığını, Uşak Devlet Hastanesini ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
 
 
 
 


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ