covid19

12-07-2015 19:31 Kategori:

Medical Park Uşak Hastanesi Çalışanları ve Aileleri Güvercin Park Restaurant da Hep Beraber İftar Yaptılar!

Medical Park Uşak Hastanesi Çalışanları ve Aileleri Güvercin Park Restaurant da Hep Beraber İftar Yaptılar!

"Geniş Katılımlı İftarda Bir Araya Geldiler!"

Medical Park Uşak Hastanesi çalışanları ve aileleri Güvercin Park Restaurant da hep beraber iftar yaptılar. Güvercin Park Restaurant da gerçekleştirilen iftar yemeğine hastane yöneticileri, hekimler, hemşireler, idari ve teknik personel olmak üzere tüm çalışanlar aileleriyle katıldı. Birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşarken, bol bol da sohbet etme imkânı buldular. 
Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Göksel Ensari,’’Ramazan ayı merhamet, kardeşlik, paylaşım ,birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı müstesna bir zaman dilimidir. Çalışma arkadaşlarımız ve aileleri ile böyle güzel ve manevi günlerde bir araya gelmek, onlarla bir masanın etrafında oturup iftarımızı açabilmek oldukça güzel ve anlamlı bir duygu. Tüm Medical Park Uşak ailesi olarak el ele vererek, bölgenin sağlık ihtiyacının gelişmesi için büyüyoruz. Her zaman kaliteli sağlık hizmeti ve hasta memnuniyetini sağlamak önceliğimiz oldu. Bu doğrultuda çıtamızı daha yukarılara çıkarmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bununda en büyük göstergesi büyük bir aile olarak birliktelikle hareket edebilmekten geçmektedir.
Tüm arkadaşlarımın İftar yemeğine  aileleri ile birlikte yaptıkları geniş katılımdan  dolayı tekrar teşekkür ederim’’ dedi.
 
 
 
 
 
 


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ