covid19

21-06-2015 15:35 Kategori:

Emniyetten Ramazan Ayı Münasebetiyle Vatandaşlara Trafik ve Hırsızlık Uyarısı!

Emniyetten Ramazan Ayı Münasebetiyle Vatandaşlara Trafik ve Hırsızlık Uyarısı!

"Emniyetten Vatandaşlara Ramazanda Trafik ve Hırsızlık Uyarısı!"

18.06.2015 tarihinde başlayan Mübarek Ramazan ayını halkımızın huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, Emniyet Müdürlüğü olarak Emniyet, Asayiş ve Trafik tedbirlerimiz gözden geçirilerek artırılmış ve gerekli hazırlıklar yapılmıştır.
Halkımızın ibadetlerini güvenli bir ortamda, rahatlıkla yapabilmelerini temin etmek amacıyla, halkın yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklar, alış-veriş merkezleri, fırınlar, teravih namazı saatlerinde camiler ve iftar yemeklerinin düzenleneceği yerlerde önleyici kolluk hizmetlerini yerine getiren resmi ve sivil kıyafetli Asayiş ekiplerimiz, motorize yunus timlerimiz ve güven timlerimizle şahsa ve mala karşı meydana gelebilecek olayların önlenmesiiçin ekip sayılarımız artırılarak yaya devriyelerimizle takviye edilmiş, halkımızın arasında saklı güç olan personelimizin görev yerleri ve saatleri tekrar planlanmıştır. Ramazan ayı süresince, saat 03.00’a kadar açık kalmalarına izin verilen kahvehanelerin, çay ocaklarının, internet kafelerin, lokantaların ve bakkalların sivil asayiş ekipleriyle kontrol ve denetimlerine ağırlık verilecektir.
Trafik ekiplerimizce özellikle iftar saatlerine yakın saatlerde, ayrıca teravih namazı giriş ve çıkış saatlerinde halkımızın yoğun olarak bulanacağı değerlendirilen ana yollar, kavşaklar ve şehir içi trafik akışında yoğunluk yaşanabilecek güzergâhlarda gerekli trafik düzenlemeleri yapılarak, halkımızın seri ve güvenli bir şekilde gidecekleri yere ulaşmaları sağlanacaktır.
Aldığımız emniyet, Asayiş tedbirleri ve Trafik düzenlemelerine ek olarak, vatandaşlarımızın da alınan tedbir ve düzenlemelere katkıda bulunması, ikamet ve işyerlerinde serinlemek için cam veya balkon kapılarının açık unutulmaması, yaşanabilecek hırsızlık olaylarınıen aza indirecektir. Vatandaşlarımızın Trafik polislerinin işaret ve uyarıları ile diğer trafik kurallarına ve işaret levhalarına uyması, özellikle trafik akışını etkileyebilecek şekilde hatalı park yapmamaları, trafikte aceleci davranmamaları, iftar saatinden önce yola çıkmaları, trafikte hoşgörülü olmaları ve halkımızın mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullanmaları beklenmektedir. 
Güvenlik sorununun sadece Polisiye tedbirlerle çözülemeyeceği aşikârdır. Kanunlardan aldığımız güç ve siz değerli halkımızın destek ve katkıları ile yaşanabilecek her türlü sorunun üstesinden “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”sloganı ile gelinebileceğinin bilinmesi ve unutulmaması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın çekinmeden personelimizle iletişimini kuvvetlendirmesiözellikle meydana gelen ya da gelebilecek her türlü ihbar, şikayet ve olumsuzluklar ile bizim için çok önemli olanuygulamalarımız hakkındaki değerlendirmelerinizi vakit geçirmeden 155 Polis İmdat Hattı, 0 276 223 54 80- 0 505 318 64 00 noluHaber Merkezine aittelefon numaralarına, cep telefonlarınızla 155’e mesaj (SMS) yoluyla ve ayrıca internet üzerinden de www.usak.pol.tr sayfamızda bulunan 155 İhbar kısmına iletmeniz halinde mağduriyetler yaşanmadan veya en aza indirgeneceği unutulmamalıdır.
  
 


DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ