covid19

28-12-2014 12:22 Kategori:

Buzlanan yol kazaları beraberinde getirdi

Buzlanan yol kazaları beraberinde getirdi

"Buzlanan yol kazaları beraberinde getirdi"

3 ayrı kaza; 7 araç; 11 yaralı


Uşak'ta Sabah saatlerinde buzlanma nedeniyle aynı noktada meydana gelen 7 aracın karıştığı üç trafik kazasında toplam 11 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre İzmir - Ankara karayolu Dikilitaş Mahallesi Huzurpark mevkiindeki rampada Sabah saatlerinde meydana gelen, aralarında bir tır, bir otomobil, üç servis minibüsü, bir çekici ile kazalara müdahaleye giden bir itfaiye aracının bulunduğu toplam 7 araç kaza yaptı.
İlk kaza sabaha karşı buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden tırın şarampole yan yatması ile meydana geldi, bu kazanın üzerinden uzun süre geçmeden yaklaşık 50 metre önünde otomobil sürücüsü yine buzlanma nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yan yattı bu kazada da 2 kişi yaralandı. Son kazada ise organize sanayi bölgesine işçi taşına servis otobüslerinin sürücülerinin yine direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza oldu. Bu kazada 2 otobüs yan yatarken, bir otobüs ise  kaza yerine kurtarma çalışmasına gelen çekiciye daha sonra itfaiye aracına çarparak durabildi.
Can kaybının olmadığı kazalarda 2'si ağır toplam 11 kişi yaralanırken, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans yaralıları çeşitli hastanelere götürdü. Polis ekipleri yeni kazaların olmaması için yolda güvenlik önlemi alırken, karayolları ekipleri tuzlama çalışması yaptı.

 



DİĞER HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ