covid19

09-09-2015 22:36 Kategori: SPOR

Erol Uysal: 2071 Hedeflerimizden Sapma Olmadığını Herkes Görecek

Erol Uysal: 2071 Hedeflerimizden Sapma Olmadığını Herkes Görecek

"AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Erol Uysal, son günlerde artan terör olaylarının Türkiye’nin toprak bütünlüğüne kast eden yabancı devletler, paralel yapı ve AK Parti’ye zarar vermek isteyen çıkar grupları tarafından tetiklendiğini söyledi. "

AK Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Erol Uysal, son günlerde artan terör olaylarının Türkiye’nin toprak bütünlüğüne kast eden yabancı devletler, paralel yapı ve AK Parti’ye zarar vermek isteyen çıkar grupları tarafından tetiklendiğini söyledi. “Ne yaparlarsa yapsınlar, ne kadar ileriye giderlerse gitsinler asla bu ülkeyi bölemeyecekler” diyen Erol Uysal, şöyle devam etti: “Terörden, kandan ve ayrışmadan beslenenler, kin ve nefret çukurunun içinde boğulacaklar. Çünkü Türkiye sadece fiziki yapısıyla veya  81 il ve 7 bölgeyle sınırlandırılamaz. Bu vatan, bin yılı aşkın süredir, türlü türlü oyun ve tuzaklarla mücadele eden bir ecdadın mirasıdır. Türkiye’yi bölmek isteyenlerin bizi hiç anlamadıkları ve anlayamayacakları aşikardır. Çanakkale’de Türk – Kürt demeden omuz omuza savaşan milletimiz, bu hain oyunu bozacak güç ve kudrete sahiptir”.

2071 HEDEFLERİMİZDEN HİÇBİR SAPMA OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ

Bazı basın yayın organlarının ve art niyetli kişilerin yaygın ve sosyal medyayı kullanarak halkı galeyana getirmeye çalıştığına değinen Erol Uysal, “Biz çok büyük bir aileyiz ve bugüne kadar bizi bölmek isteyen bütün güçler boyunun ölçüsünü almıştır. Bu bağlamda son dönemlerde artan olayları birileri fırsat bilmiş ve milletimizi ikiye bölmek için sistematik bir algı operasyonuna başlamışlardır. Bizler bu oyunlara gelmeyeceğimizi bir kez daha buradan tekrar ediyor ve bu vatanın evlatlarının kanının asla yerde kalmayacağını biliyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin sonuna kadar arkasındayız ve operasyonların nihai hedefine ulaşacağından da eminiz” dedi.  Erol Uysal, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “O dağlarda bir tek terörist dahi kalmayacak” sözünü hatırlatarak, “Gelişen ve büyüyen Türkiye’ye kimse engel olamayacak. 1071’de Anadolu yurt edinen milletimizin 2071 hedeflerinden hiçbir sapma olmadığını, iç ve dış mihraklar bir kez daha görecekler” diye konuştu. Öte yandan Erol Uysal, kentteki sivil toplum kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Memur Sen, MÜSİAD ve UŞİMDER’i ziyaret eden Erol Uysal, kent ve ülke gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuyor.



DİĞER SPOR HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ