covid19

02-07-2015 19:45 Kategori: GÜNDEM

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul Ramazan Seferberliği İlan Etti!

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul Ramazan Seferberliği İlan Etti!

"Başkan Ertuğrul'dan Ramazan Seferberliği!"

Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, gerçekleştirdiği il yönetim kurulu toplantısında ''Ramazan seferberliği'' ilan etti.

Başkan Ertuğrul, İl yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantıda Ramazan ayı boyunca yapılan ve yapılacak olan iftar programlarının önemine değindi ve bu doğrultuda çalışma grupları oluşturdu. Hayırda yarışmak konusunda Ramazan ayının bir fırsat ayı olduğunu dile getiren Başkan Ertuğrul, ''Partimizi diğer partilerden ayıran en temel özellik, hizmet temelli olmasıdır. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız içinde bulunduğumuz Ramazan ayı nedeniyle, daha çok muhtaç insanlara ulaşılması noktasında hummalı çalışmalar yapıyor ve bu hayırlı yarışa tüm il başkanlıklarını da ortak ediyor. Bu çerçevede AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak kentimizde bulunan ihtiyaç sahiplerini belirliyor, sıkıntılarının giderilmesi noktasında yardımcı oluyor, sofralarına konuk oluyoruz. İl yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe başkanlarımızla koordineli şekilde yürüttüğümüz bu çalışmalarda öncelikle Allah'ın rızasını kazanmanın gayreti içerisinde olmaya çalışıyoruz." dedi.

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak Ramazan süresi boyunca bir çok aileye misafir olacaklarını dile getiren başkan Ertuğrul, ''AK Parti'nin Türkiye'ye kazandırdığı en önemli konulardan biri de paylaşma ve yardımlaşma kültürünü benimsemiş ve benimsetmiş olmasıdır. AK Parti Uşak İl Kadın Kolları olarak 'komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' düsturu ile hareket ediyor, kentimizde bulunan herkese ulaşmaya gayret ediyoruz. AK kadınlar olarak parti büyüklerimizin gece gündüz demeden hizmet etme aşkını kendimize örnek alıyor,Uşak’lı hemşehrilerimizin sofrasına, acısına, kederine, mutluluğuna ortak oluyoruz.'' şeklinde konuştu.

 


DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ