covid19

15-08-2015 10:55 Kategori: EKONOMİ

UTSO FEST İÇİN GONG EYLÜL’DE ÇALACAK

 UTSO FEST İÇİN GONG EYLÜL’DE ÇALACAK

" UTSO FEST İÇİN GONG EYLÜL’DE ÇALACAK"

UTSO Alışveriş ve Tanıtım Festivali 11 Eylül ve 11 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Festivalin, Uşak esnafına ekonomik olarak yüzde 40 katkı yapması hedefleniyor. Yaklaşık 600 UTSO üyesi, üye işyeri sıfatı ile festivale dahil olup, indirim günleri ve indirim çadırlarında yerini alacak.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, bu yıl gerçekleştirilecek olan festivalin 2013’de gerçekleştirilen ilk festivalden daha geniş kapsamlı olacağını söyledi.  Festival süresince, indirimli satışlar yapılacağını, bu satışlarda 30 TL ve katları alışveriş yapanlara çekiliş kuponu verileceğini ve  yapılacak çekilişle otomobil ve çeşitli hediyeler verileceğini açıkladı.

DURGUN GEÇEN SEZON HAREKETLENECEK

KUVVET, alışveriş festivali düzenlemekteki amaçlarının, Uşak’ta ticareti hareketlendirmek, halkın ihtiyaçlarını daha kolay karşılamasına katkıda bulunmak, esnafa ve tacire bir nebze olsun rahat nefes aldırmak ve Uşak ekonomisini canlandırmak olduğunu söyledi. Festivalin bir başka amacının da sosyal hayata katkı sağlamak olduğunu belirten KUVVET, festivalin Uşak’ın tanıtımına da ciddi katkı sağladığını vurguladı.

2015 MODEL OTOMOBİL HEDİYE

Alışveriş festivalinin Uşak ekonomisine yaklaşık yüzde 40 bir katkı yapmasını öngördüklerini belirten Kuvvet, “Festival ekibimiz işyerlerini gezip festival katılım sözleşmelerini yapıyorlar. Üyelerimizin sadece festival katılım sözleşmelerini imzalayarak yer alabileceği organizasyonumuzda, Uşak halkı festival katılımcı firmalarından 30 TL ve katları alışverişlerinde çekiliş hakkı elde edecekler. Mili Piyango İdaresi gözetiminde yapılacak çekilişle, 2015 model bir otomobil, beyaz eşya gibi çeşitli birçok hediye şanslı müşterilere sunulacaktır.” dedi.

 



DİĞER EKONOMİ HABERLERİ

1.reklam

ÇOK OKUNAN HABERLER
gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

28 MAYISTA KİM CUMHURBAŞKANI OLUR?

50%

38.9%

11.1%

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
BİYOGRAFİLER

E-BÜLTEN ABONELİĞİ